SONAX Service

SONAX Car Care heeft met haar mobiele teams een landelijk dekkend netwerk van mobiele en stationaire franchisenemers. De mobiele teams beschikken over uitgebreide ervaring en kennis die door middel van trainingen altijd actueel en op hoog niveau is.

SONAX Car Care is dé specialist op het gebied van reconditioneren van gebruikte en nieuwe auto's. We zijn in staat probleemgevallen als chemische verontreiniging, verf, doffe lakken, steenslag, parkeer- en hagelschade of een vervuild en muf interieur snel en met uitstekend resultaat te behandelen.

De mobiele teams werken voor o.a. dealerbedrijven, lease- en verzekeringsmaatschappijen, schade-experts, schadebedrijven, garagisten, evenementenbureaus en auto-importeurs. De particuliere klant kan terecht op de 6 vestigingen in Nederland.

 

Het regelmatig en grondig poetsen van de auto loont zich!

Een goed gepoetste auto ziet er niet alleen mooi uit, maar is uiteindelijk ook goed voor de portemonnee: het uiterlijk van een auto is heel bepalend voor de waarde. Bij inruil of verkoop is hiermee geld te verdienen.

chris en romeo melger

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?
Neem contact op met:

SONAX Car Care
Overijsselhaven 87
3433 PH Nieuwegein
Tel. +31 (0) 30 60 81 497
Fax. + 31 (0) 30 60 67 720
E-mail: planning@sonax.nl